dissabte, 14 de juliol del 2012

Berta Treig, guanyadora del I Premi IDECE

Berta Treig, alumna de l'institut de Flix, ha estat la guanyadora del I Premi IDECE (Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre) per fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre dotat amb 1500 euros. 
Aquest premi té com a finalitat recompensar la qualitat dels treballs de recerca de 2n de batxillerat i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versin sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre. 
El lliurament del I Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre va tenir lloc ahir divendres 13 de juliol a les 18.00h a la seu de l’Institut a Tortosa. Hi van ser presents el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, el vicepresident primer de l’IDECE, Antoni Montagut i Jordi Borràs, director de l’IDECE. 
Berta Treig, amb el seu treball A l’aixopluc de les balmes. Visió antropològica de les coves de Flix, s'ha imposat a 11 candidats més que presentaven treballs relacionats amb el medi ambient, història, fauna, economia, antropologia, etc. de les Terres de l'Ebre.
Els  premis consisteixen en una aportació econòmica. Per al 1r. premi la dotació és de 1.500 €; per al 2n la dotació és de 1.000 €, per al 3r la dotació és de 700 € i per al quart premi la dotació és de 500 €.